BERITA CUCKOO JELEBU : 97% PELANGGAN CUCKOO BERPUAS HATI DAN SITI NORHALIZA DILANTIK DUTA CUCKOO

>> KLIK SINI UNTUK SENARAI PROMOSI SEMASA CUCKOO JELEBU

.

>> KLIK LINK WHATSAPP DI BAWAH UNTUK BERHUBUNG DENGAN EJEN CUCKOO JELEBU

 

 

Melalui kaji selidik dengan pelanggan yang telah menggunakan produk CUCKOO, 97% dari mereka berpuas hati dengan CUCKOO NATURAL CARE SERVICE atau MAINTENANCE SERVICE yang diberikan kepada semua pelanggan CUCKOO sejak 2014.

CUCKOO komited untuk memberikan servis yang beyond standard kepada semua pelanggan mereka. Pelanggan CUCKOO JELEBU dapat menikmati kualiti air dan udara terbaik tanpa perlu risau tentang perkhidmatan selepas jualan. Malahan pelanggan CUCKOO JELEBU juga akan dapat khidmat servis yang ditawarkan setiap 4 bulan secara percuma merangkumi servis dan sanitasi, penukaran filters berkala dan semak sebarang kerosakan pada mesen dan alatan mesen.

Jom jadi pelanggan CUCKOO JELEBU ! klik link whatsapp di bawah untuk berhubung dengan Agen CUCKOO JELEBU .

Yang Hormat Dato’ Sri Siti Nurhaliza binti Tarudin SSAP, DIMP, JSM, SAP, PMP, AAP merupakan seorang penyanyi, penulis lagu, penerbit rakaman, pengacara televisyen, ahli perniagaan terkenal di Malaysia. Juga seorang Penyanyi Nombor 1 Malaysia telah dilantik sebagai duta CUCKOO.

Bukan sahaja terkenal dengan suaran yang merdu, Tok Ti juga merupakan seorang artis yang berusaha kuat untuk mencapai kejayaan walaupon bermula dari keluarga biasa-biasa sahaja sehinggalah mencapai segala kejayaan pada hari ini. Perlantikan beliau sebagai duta CUCKOO pasti akan memberikan keazaman kepada semua staff dan agen CUCKOO untuk bekerja lebih keras dalam memberikan perkhidmatan terbaik kepada semua pelanggan CUCKOO termasuklah pelanggan CUCKOO JELEBU .

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!